Lördag

Då har man tvättat och fönar 3 katter idag för att :)

Sedan god mat som Thomas hade fixat - kött och rostade grönsaker, Mumms

Sedan in i duschen för att sedan slappa i soffan och titta på Dirty Dancing 2. Nu sängen så man är lite pigg i morgon när Robban och Karin kommer på mat.

Det är sista eftermiddagen för imorgon går tåget till Boden och grund utbildning! Håller tummarna att han fixar mörkret och kylan som sedan blir ljust dygnet runt ned mygg!!

Lördag !!

Inget planerat för idag. Är lite stel sedan igår då jag var på F&S och träna. Ligger och lyssnar på Scarpetta av Patricia Cornwell och funderar även på vad dagen har i sitt sköte !!

Gått en vecka sedan sist!

Ja, tiden går och även jag med den. Fet är en vecka sedan jag skrev här i bloggen. Det som har hänt är att yogan i söndags var jobbig - Micke & Jenny var hemma på trevligheter hos oss i lördags, dvs mat och vin och mycket snack! Klockan blev sent :) Sen i går (onsdag) var det styrketräning som gällde! Det gick över förväntan kan jag säga, följde inte riktigt programmet men men, hoppas att jag snart kan det :)

Ha ett bra slut på veckan!!

Torsdag och imorgon är man ledig!

Ja, idag var det sista arbetsdagen för denna vecka :) Veckan har varit lugn på jobbfronten. Prata med Nisse i måndags så nu är det bara att vänta.

Rolig sak hände idag!! Thomas vann på Lotto!! Jippi säger jag bara :)

Nu är det ledighetskommittén som gäller :) till söndag för då är det Yoga. Fast just idag har jag fortfarande korta muskler på vissa ställen, typ bröstmuskeln, överarmarna!!

Det är lite svårt att klia näsan !!

Bra visdomsord!

Introduktion till Gym!!

Ja, då har man fått 8 övningar (stationer) på gym! Det mage, ben, armar (överkroppen) samt ryggen. 2 på varje del :) Intressant kan jag säga: Vet inte om jag orkar med det är bara att kämpa på...

Mötesdag imorgon med avslut på F&S och gyminstruktion!

Imorgon är det mötesdag på jobbet, lite utbildning sedan ska vi på arbetsplatsen gå igenom medarbetarenkäten. Det ska bli intressant. Efter ha suttit hela dagen så ska jag få instruktioner på F&S gymmet. Få lära sig hur alla konstiga maskiner fungerar och framför allt hur jag ska använda dom för att fixa Beach 2012!!

Trevlig kväll

Igår så hade vi en trevlig kväll här hemma, vi hade besök av David. Vet inte riktigt vem som njöt mest? David eller Biz!!

Tack David för en trevlig kväll!!

Då är det helg snart!

Ja, denna vecka är en kort vecka. Bara 3 dagar arbete sedan 4 dagar ledigt! Torsdag kommer David och hälsar på :) Oick är det iBiz som drar mest här!!

På lördag är det en tur till Stockholm och styrelsemöte!!


Gott Nytt År!!

vill önska alla ett riktigt gott nytt år! Nu är det dags att läggs 2011 bakom sig och se fram emot 2012.

Dust & Dawn Sibirisk katt

En blogg för det dagliga.

RSS 2.0